+
Foto: Atella
 • Ny CFO hos Atella Fastigheter

  PUBLICERAD 2017-12-20 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2017-12-20 13:47

  Textstorlek

  Dela med andra

  Emelie Gentele tillträder posten som CFO i Atella Fastigheter och blir även en del av företagets koncernledning. Hon är utbildad civilekonom och kommer närmast från NREP där hon arbetat inom financial control.

  – Det är med stor glädje vi välkomnar Emelie till oss på Atella Fastigheter. Med hennes branschspecifika erfarenhet och kompetens kommer hon verkligen att kunna bidra till vår fortsatta expansion och spännande utveckling, säger Thomas Wahlström, VD på Atella Fastigheter.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x