+
Bild: Midroc.
 • Midroc säljer Scala i Helsingborg

  PUBLICERAD 2017-12-19 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-12-19 09:01

  Textstorlek

  Dela med andra

  Midroc har sålt fastigheterna Scala 1 och Scala 3 i centrala Helsingborg till Executive Property Svenska AB. Man håller på och färdigställer en byggnad på fastigheterna och den kommer att tillträdas 1 juni 2018. Byggnaden omfattar cirka 9 800 kvadratmeter kontors- och handelsytor, varav cirka 90 procent är uthyrt.

  Fastigheterna ingår i Midrocs projekt Metropol som sedan tidigare har sålts till Executive Property. Bland hyresgästerna finns Radisson Blu och World Trade Center. Midroc kommer att förvalta fastigheten i minst ett år, enligt ett pressmeddelande.

  Sverrir Thór

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived