+
 • LF Skaraborg tar plats i Platzers valberedning

  PUBLICERAD 2017-12-21 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-12-21 13:57

  Textstorlek

  Dela med andra

  Efter att Backahill sålde lejonparten av sina aktier i Platzer har bolaget ställt den plats man har i Platzers valberedning till förfogande. Det innebär att Magnus Swärdh lämnar Platzers valberedning och Jonas Rosman, som är utsedd av den nya storägaren Länsförsäkringar Skaraborg, tar hans plats.

  Det framgår av ett pressmeddelande från Platzer. Valberedningen består nu av Fabian Hielte (styrelsens ordförande), Henrik Forsberg Schoultz (Ernström & C:o), Anders Tykeson (Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän) och Jonas Rosman (Länsförsäkringar Skaraborg).

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived