+
 • Kungsleden hyr ut i Kista One

  PUBLICERAD 2017-12-08 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2017-12-08 14:25

  Textstorlek

  Dela med andra

  Kungsleden har tecknat hyresavtal om totalt 1400 kvadratmeter i Kista One. Avtalet avser Sandvik Coromant och löper på i fem år. Inflyttning sker den första september 2018 och företaget blir då grannar med andra hyresgäster som Regus, Life, Enea och Permobil.

  ”Vi är mycket nöjda över dialogen och samarbetet med Kungsleden och ser fram emot vår inflyttning. I och med att vi flyttar till nya moderna ändamålsenliga lokaler har vi lyckats att nästan halvera vår lokalyta.” säger Helen Blomqvist, VD på Sandvik Coromant Sverige AB.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x