+
 • Fortsatt byggsamarbete i Hagastaden

  PUBLICERAD 2017-12-06 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2017-12-06 14:09

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vitartes och Veidekke Bygg Kommersiellt har tecknat avtal för ett fortsatt samarbete kring fastigheter i Hagastaden. Arbetet kommer utföras av Arcona, ett dotterbolag till Veidekke Bygg. Det nya kontraktet har ett ordervärde på 950 MSEK.

  Det är viktigt att de leverantörer som vi använder oss av kan leva upp till våra ställda krav på kvalitet, kostnadseffektivitet och professionalism. Att Veidekke/Arcona får ett utökat förtroende är ett resultat av att de lever upp till våra förväntningar, säger Håkan Karlsson, teknisk direktör Vitartes.

  Samarbetet startades under sommaren 2016 med avsikt att Veidekke Bygg skulle utföra mark-, grundläggnings- och betongarbeten för Vitartes nya kvarter Patienten och Princeton i Hagastaden. Det nya avtalet innebär att uppföra resten av byggnaden i kvarteret Patienten. Fastigheten kommer ingå i Vitartes projekt ’Scandinavian Life Science’ och planeras vara färdig våren 2020. Kvarteret omfattar runt 42 000 kvadratmeter där S:t Eriks Ögonsjukhus är central hyresgäst.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x