+
Illustration: Krook & Tjäder
 • Fler bostäder i Landvetter

  PUBLICERAD 2017-12-11 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2017-12-11 14:46

  Textstorlek

  Dela med andra

  Landvetter centrum får cirka 100 nya bostäder och en park. Bostadsbolaget Förbo kommer bygga tre flerbostadshus i området och preliminär produktionsstart landar i årsskiftet 2018/2019, med inflyttning under våren 2020.

  Faktum är att detaljplanen antogs av kommunfullmäktige redan den 27 mars i år men överklagades till mark- och miljödomstolen av oro för att kommunens utredning om marksättning och översvämningar inte varit tillräcklig. Domstolen fastställde dock att så inte var fallet och detaljplanen har nu vunnit laga kraft.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x