+
Bild: Castellum.
 • Castellum hyr ut 10 000 kvadrat

  PUBLICERAD 2017-12-07 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-12-07 15:10

  Textstorlek

  Dela med andra

  Castellum har tecknat ett hyresavtal omfattande 10 000 kvadratmeter i Hisingen Logistikpark, där bolaget just nu bygger 30 000 nya kvadratmeter. Ny hyresgäst är e-handelsbolaget Bagaren och Kocken, som också etablerar sitt huvudkontor på platsen.

  – För att kunna möta marknadens efterfrågan pågår förberedelser hos oss för att starta flera nya logistikprojekt, bland annat planerar vi andra etappen om cirka 35 000 kvadratmeter i Hisingen Logistikpark. Vi har även möjlighet att bygga 5 000 kvadrat på Östra Sörredsvägen och snart även 6 600 kvadrat i Arendal, säger Cecilia Fasth, vd på Castellum region väst.

  Uthyrningen har skett i samarbete med Colliers International.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x