+
Foto: Belatchew Arkitekter
 • Belatchew Arkitekter utökar styrelsen

  PUBLICERAD 2017-12-19 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2017-12-19 14:10

  Textstorlek

  Dela med andra

  Kristina Alvendal och Marcus Sandberg träder nu in i Belatchew Arkitekters styrelse.

  – Belatchew Arkitekter befinner sig i en expansiv fas och behöver stärka styrelsen. Det är därför med glädje jag välkomnar Kristina Alvendal som med sin unika bakgrund inom stadsbyggnad, politik och näringsliv har god insikt, säger Rahel Belatchew, Chefsarkitekt, VD och grundare, Belatchew Arkitekter AB.

  Kristina Alvendal tituleras stadsbyggnadsexpert efter sin breda bakgrund i branschen, både inom offentlig och privat sektor som bland annat stadsbyggnads-och fastighetsborgarråd och VD för Airport City Stockholm. Idag driver hon ett eget bolag inom fastighetsutveckling och har även flertalet styrelseuppdrag.

  – Jag är också mycket glad att välkomna Marcus Sandberg till styrelsen som med sin starka bakgrund kommer att hjälpa oss vässa vår affär och vårt erbjudande, fortsätter Rahel Belatchew.

  Marcus Sandberg har stor erfarenhet inom affärsutveckling och strategiskt arbete, bland annat som managementkonsult hos Bain & Company och Vice President Business Development hos MTG. Han går härnäst in i ledningen för Net Insight i början av 2018.

  Redaktionen

  1 kommentarer

  1. Alf Östlund 2017-12-20

   Jaha, så detta är arkitektkårens nya kelgris? Först Wester + Elsner och nu Belatchew. Vad är det som gör henne kvalificerad att delta i arkitektbyråers styrelsearbete, förutom att hon tyckte att skönhetsrådet skulle läggas ned?
   Det senaste åren har Alvendal hyllats för sin föregivna kompetens inom stadsbyggnadsområdet. Vari denna manifesterat sig verkar dock ingen veta. Som stadsbyggnadsborgarråd i Stockholm lyckades hon på rekordtid orsaka större skada än många andra. Varför är hon nu plötsligt i ropet? Är det ett försök att kratta manegen för en återkomst på den politiska manegen?
   http://archileaks.se/redaktionellt/vem-vill-bygga-fult/

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived