+
Tomas Alsmarker.
 • Alsmarker slutar som vd på Nyréns

  PUBLICERAD 2017-12-21 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-12-21 14:28

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Efter fem år som vd för Nyréns Arkitektkontor väljer Tomas Alsmarker att sluta. Ulrika Bergström tar över tills vidare.

  – Jag har fått vara med att utveckla ett av landets bästa arkitektkontor. Det har varit mycket givande och stimulerande. Jag har en passion för utveckling. Jag har en passion för trä och klimatfrågorna. Jag har en passion för hur en allt snabbare föränderlighet påverkar samhällsbyggandet och människors sätt att leva sina liv. Nu vill jag få möjlighet att arbeta mer med dessa utvecklingsfrågor, säger Tomas Alsmarker, i ett pressmeddelande.

  – Jag vill rikta ett stort och uppriktigt tack till Tomas för hans engagemang för Nyréns. Tomas har påbörjat en viktig förändrings- och utvecklingsprocess för Nyréns. Det har varit en intressant period och vi inom Nyréns önskar Tomas varmt lycka till i hans fortsatta värv och hoppas att våra vägar korsas igen, säger Kerstin Brunnberg, styrelseordförande för Nyréns.

  Ulrika Bergström, tidigare affärschef för Urbana rum på Nyréns, går tills vidare in som vd.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Tomas Alsmarker.