+
Gängtappen Foto: Wihlborgs
 • Wihlborgs flyttar till ny lokal

  PUBLICERAD 2017-11-22 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 13:14

  Textstorlek

  Dela med andra

  Wihlborgs huvudkontor flyttar till Gängtappen i Dockan, Malmö, nästa sommar. Gängtappen byggdes 1958 som huvudkontor åt Kockums och när SAAB flyttade ut för två år sedan totalrenoverades fastigheten, som i dag huserar Länsförsäkringar Skåne, FEW Agency och Additude.

  – Vi vill skapa ett toppmodernt kontor som vi kan använda som inspiration och showroom för hyresgäster som står inför en flytt, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs, i ett pressmeddelande.

  Malmöorganisationen sitter i dag på Dockplatsen, bara några hundra meter bort.

  – I takt med att Wihlborgs växer har kontoret vi suttit i tio år successivt blivit för trångt.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Dags för omtvistade snabbtåg

  Business Arena, Infrastruktur Ostlänken är ett av de mest omdiskuterade projekten i modern tid, men efter att tidplanen reviderats ska de börja rulla först om 16 år, under 2035. Kommer man att nå den vitalisering av regionen man hoppas på? Projektet diskuterades under den första upplagan av Business Arena i Norrköping.

 • Cattis Carlén blir politisk sakkunnig åt Per Bolund

  Bostäder, Rekrytering Den 22 mars börjar Cattis Carlén som politisk sakkunnig hos finansmarknads- och bostadsminister Per Bolund på Finansdepartementet. Hon kommer närmast från rollen som bostadspolitisk expert på Riksbyggen.

 • Prime Living lånar till usla villkor

  Börs Den krisande studentbostadsbyggaren Prime Living meddelar att man kommit överens med ett konsortium bestående av direkta eller indirekta aktieägare om att låna 39,3 miljoner kronor.

 • ANNONS
 • Slättö emitterar obligation

  Fastighetsmarknad Slättö Fastpartner Spånga AB emitterar ett obligationslån om 400 miljoner kronor på den nordiska obligationsmarknaden.

 • ANNONS
 • Derninger: Oscar Properties en svart låda

  Börs Oscar Properties informationsgivning kring hur bolaget kommer klara sina skuldåtaganden framöver är bristfällig. Bolaget kan därför ha brutit mot marknadsmissbruksförordningen. Det skriver Hans Derninger, grundare av rådgivnings- och investeringsfirman Creopretium, i en analys.

 • Skanskas svaga lönsamhet håller i sig

  Börs Skanska räknar inte med att nå sitt lönsamhetsmål för byggrörelsen under 2019 och 2020. Först när en mängd olönsamma projekt i USA och Polen tröskats igenom kan målet att byggmarginalen ska överstiga 3,5 procent komma att uppnås. Det meddelade bolaget på torsdagens kapitalmarknadsdag.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived