+
 • Wästbygg får tre markanvisningar i Stockholm

  PUBLICERAD 2017-11-13 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-11-13 12:49

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Wästbygg har tilldelats tre nya markanvisningar i Stockholm – på Årstafältet, i Skarpnäck och i Midsommarkransen. Totalt ska 169 nya bostäder byggas.

  På Årstafältet ingår markanvisningen i etapp 4 av utbyggnaden. Tillsammans med CF Möller har förslaget “Äppelknyckaren” tagits fram, med 59 bostäder och en detaljplan som ska påbörjas i vår.

  – Staden har efterfrågat ett levande stadsrum och genom att tänka nytt och jobba med arkitekturen och volymerna så har vi skapat naturliga mötesplatser med chans till serveringar och andra aktiviteter mitt i kvartersstaden, säger Peter Wennberg som är affärsutvecklare på Wästbygg.

  Utöver det har bolaget även vunnit anvisningar i Skarpnäck där 70 hyresrätter och en förskola ska byggas inom ramen för planprogrammet för Bagarmossen-Skarpnäck.

  Dessutom ska 40 bostadsrätter byggas vid Svandammsplan i Midsommarkransen.

  – Det är med stor glädje och entusiasm som Wästbygg tar sig an tre nya bostadsprojekt i samarbete med Stockholm stad, säger Jörgen Modig, regionchef i öst.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x