+
Kamppi Centre Foto: TH Real Estate
 • TH Real Estate stärker sitt team

  PUBLICERAD 2017-11-17 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 13:12

  Textstorlek

  Dela med andra

  TH Real Estate förstärker sitt team i Norden med två nya namn, Tiina Korhonen och Fredrik Leifland.

  – Norden är en viktig marknad för investerare som söker högkvalitativa fastigheter i Europa och vi ser goda möjligheter till ytterligare investeringar. Genom att stärka upp det nordiska teamet fortsätter vi att befästa vår närvaro och stärka vår regionala position, säger Johan Åström, head of investment i Norden, TH Real Estate.

  Tidigare i år förvärvade TH Real Estate 50 procent av Kamppi Köpcentrum, som är Helsingfors största centrala köpcentrum och den mest välbesökta gallerian i Norden. Investeringen gjordes genom European Cities Fund. Nu anställs Tiina Korhonen som leasingansvarig för köpcentrumet. Hon kommer närmast från JLL och är specialiserad på uthyrning, kommersiell utveckling av köpcentrum och har mångårig erfarenhet av att arbeta internationellt.

  Fredrik Leifland blir analytiker i Stockholm och har tidigare arbetat på THINK Accelerate. Han i sin tur har startat upp flera verksamheter, bland andra det biometriska betalsystemet Quixter samt det AI-drivna matematikinlärningsverktyget Learner.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived