+
 • SSM satsar på Hägersten

  PUBLICERAD 2017-11-15 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-22 13:49

  Textstorlek

  Dela med andra

  SSM Holding har förvärvat ett bostadsprojekt i Hägersten, Stockholm, av stiftelsen Neijp-Henriksberg, för 60 miljoner kronor.

  – Marknaden för förvärv av attraktiva projekt är god. Projektet i Hägersten är synnerligen konkurrenskraftigt och helt i linje med våra kunders efterfrågan om ett prisvärt boende i urbana miljöer samt med närhet till goda allmänna kommunikationer. Vårt nya projekt blir därför ett värdefullt tillskott i vår projektportfölj, säger Mattias Roos, vd och koncernchef för SSM, i ett pressmeddelande.

  Projektet omfattar mark för cirka 250 bostadsrätter som ligger nära närservice, nöjen och rekreationsmöjligheter. Försäljningen kommer att bedrivas via tre etapper med försäljningsstart 2019 och inflyttning under senare delen av 2021. Efter förvärvet har SSM cirka 6 700 byggrätter i planerings- eller produktionsfas.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x