+
Cecilia Jonkvist. Foto: Ramböll.
 • Ramböll rekryterar från HSB

  PUBLICERAD 2017-11-14 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-11-14 16:35

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Ramböll rekryterar Cecilia Jonkvist som Project Developer/Specialist Manager. Hon kommer närmast från HSB Stockholm där hon varit verksamhetschef på avdelningen för kommersiella lokaler.

  På Ramböll kommer Jonkvist att jobba inom affärsområdet Retail Planning & Architecture, med placering i Stockholm.

  – Fram till nu har Retail Planning & Architecture endast haft kontor i Göteborg, men i och med rekryteringen av Cecilia Jonkvist öppnar vi nu upp för att vara aktiva på marknaden från olika platser i Sverige och i förlängningen i hela Skandinavien, säger Annki Cedervall, affärsområdeschef på Ramböll.

  Hon tillträder tjänsten den 4 december.

  – Jag ska börja med att sätta mig in i befintliga uppdrag, bland annat C4 Shopping i Kristianstad, och sedan större uppdrag. Det ska bli spännande att se hur vi kan växa utanför landsgränserna i samarbete med Ramböllkollegor från andra länder, säger Cecilia Jonkvist.

  Affärsområde Retail Planning & Architecture var tidigare företaget Ågren som nyligen bytte namn till Ramböll och integrerades helt i företaget inom divisionen Projektledning.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x