+
Oscar Engelbert Foto: Oscar Properties.
 • Oscar får mark i Gustavsberg

  PUBLICERAD 2017-11-29 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-11-29 09:27

  Textstorlek

  Dela med andra

  Värmdö kommun har tilldelat Oscar Properties en markanvisning motsvarande ungefär 130 bostäder i Gustavsberg. Vidare ska ett antal lokaler byggas på marken som utgörs av fastigheterna Gustavsberg 2:1 och 2:2, Kvarnbergets norra sluttning som vänder sig mot Gustavsbergs kyrka och Farstaviken, enligt ett pressmeddelande.

  I pressmeddelandet skriver Oscar Properties att man identifierat Värmdö som ett viktigt område i Storstockholm och att man avser uppföra energieffektiva bostäder med fokus på kvalitet och design.

  – Vi ser Värmdö som ett mycket attraktivt område där vi ser fram emot att etablera oss. Gustavsbergs historia och omtalade porslinsfabrik präglar miljön som erbjuder en fin kombination av skärgård och närhet till Stockholms innerstad. Vi är väldigt glada över att få förtroendet att vara med och utveckla området, säger vd Oscar Engelbert i en kommentar.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived