• Nya chefer till Platzers ledningsgrupp

  PUBLICERAD 2017-11-09 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-11-09 09:25

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  HR-chef Karin Pull, marknadschef Kristina Arelis och marknadsområdeschef Mikael Dotevall tar plats i Platzers ledningsgrupp.

  Ledningsgruppen utökas därmed med viktiga nyckelroller till totalt 8 personer. Ulf Lindén, marknadsområdeschef, Roger Sundbom, projektutvecklingschef, Christina Cedérus Olauson, uthyrningschef, Lennart Ekelund, CFO och P-G Persson, VD, ingår sedan tidigare i ledningsgruppen och kommer även fortsättningsvis att göra det.

  – Platzer har de senaste åren utvecklats till en ledande aktör på den kommersiella fastighetsmarknaden i Göteborgsområdet. Vårt fastighetsbestånd har vuxit och vi har tagit viktiga kliv mot att förverkliga stora utvecklingsprojekt. Ledningsgruppen har under de senaste åren utgjorts företrädesvis operativa roller i bolaget. Med den fortsatta tillväxt vi nu har och ser framför oss har HR och kommunikation i allt högre grad blivit kritiska framgångsfaktorer för vårt bolag, säger P-G Persson, VD i Platzer

  Platzers fastighetsbestånd förvaltas av två marknadsområden med varsin marknadsområdeschef i spetsen. I maj rekryterades Ulf Lindén som ny marknadsområdeschef och sedan 1 augusti är Mikael Dotevall ny marknadsområdeschef. Mikael är för närvarande föräldraledig, och är åter i tjänst 2018-01-01. Tf marknadsområdeschef till dess är P-G Persson.

   

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived