+
Billy McCormac. Foto: Fastighetsägarna.
 • McCormac slutar på Fastighetsägarna

  PUBLICERAD 2017-11-07 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-11-07 10:22

  Textstorlek

  Dela med andra

  Fastighetsägarna Stockholms vd Billy McCormac har meddelat styrelsen att han vill lämna bolaget. Han har jobbat på bolaget sedan 2013, och arbetet med att utse en efterträdare pågår.

  – Billy McCormac har mycket framgångsrikt drivit föreningens näringspolitik och konsekvent levererat medlemsnytta. Han har genomfört ett stort internt förändringsarbete, samtidigt som han har breddat föreningens portfölj av frågor – inte minst inom områden som hållbarhet, stadsutveckling och digitalisering, säger Claes Kjellander, styrelseordförande i Fastighetsägarna Stockholm.

  McCormac säger inte vad han nu ska göra istället, men säger att det är “dags att söka nya utmaningar”.

  – När jag tillträdde som vd var mitt uppdrag att modernisera föreningens näringspolitik och kommunikation samt att förändra den interna organisationens struktur och arbetssätt. Fem år senare är föreningen redo för sin nästa fas, säger Billy McCormac, vd för Fastighetsägarna Stockholm.

  Han kommer att fortsätta i sin nuvarande roll till den 30 april 2018.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x