+
Illustration: Petter Furå.
 • Lånar 191 miljoner via SFF

  PUBLICERAD 2017-11-20 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-11-20 14:43

  Textstorlek

  Dela med andra

  Diös har via Svensk Fastighetsfinansiering lånat upp 191 miljoner kronor på den svenska obligationsmarknaden. Obligationen emitteras under SFF:s lån 115 och är säkerställd. Den löper med en fast räntekupong om 0,345 procent och förfaller 25 september 2019.

  Det framgår av pressmeddelanden från SFF, där Diös äger 20 procent, och Diös. Rolf Larsson, CFO på Diös, skriver i en kommentar att finansiering genom SFF sker till fördelaktiga villkor och ger Diös en bra diversifiering.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived