+
 • Hyresmarknadsansvarig till Framtiden

  PUBLICERAD 2017-11-13 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-11-13 14:30

  Textstorlek

  Dela med andra

  Framtidenkoncernen rekryterar Eva Paulson som hyresmarknadsansvarig, med ansvar för koncernens 72 000 lägenheter.

  Koncernen har under året inlett ett arbete som går ut på att samordna funktioner inom bolagen, som består av Göteborgs allmännyttiga bostadsbolag.

  Samtidigt pågår en gemensam årshyresförhandling för samtliga förvaltande bolag inom koncernen, med totalt 72 000 bostäder.

  Arbetet med koncerngemensamma hyresmarknadsrelaterade frågor kommer nu intensifieras, och den nya tjänsten som hyresmarknadsansvarig har därför inrättats. Tjänsten innefattar bland annat hyressättningsfrågor och att bygga långsiktiga relationer med viktiga intressenter såsom Hyresgästföreningen, SABO och Fastighetsägareföreningen.

  Eva Paulson har den senaste tiden jobbat med årshyresförhandlingarna på moderbolaget. Tidigare har hon bland annat verkat som distrikschef på Familjebostäder.

  – Detta ger en ökad tydlighet inom koncernen och för våra parter på hyresmarknaden, säger Lars Just, ekonomi- och finanschef.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x