+
Markus Selin. Foto: HGF.
 • Hyresgästföreningen rustar inför valet

  PUBLICERAD 2017-11-24 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-11-24 14:58

  Textstorlek

  Dela med andra

  Hyresgästföreningen rekryterar Markus Selin som valledare. Han ska leda och samordna organisationens arbete inför valet 2018.

  Selin kommer närmast från Alten, ett teknik- och IT-konsultföretag med huvudkontor där han varit marknadschef med ansvar för Norden.

  -Markus Selin har flerårig erfarenhet av både intern och extern kommunikation såväl i rollen som marknadschef som i andra uppdrag. Hans erfarenhet av ledarskapsfrågor och arbete i näringslivet kommer vara en extra tillgång i vårt valarbete, säger Jonas Nygren, förbundschef i Hyresgästföreningen.

  – Jag tycker att bostadsfrågan är den näst viktigaste valfrågan efter jobben och möjligheten till trygghet och tak över huvudet är en nödvändighet för att välfärden ska fungera, säger Markus Selin.

  Uppdraget pågår till oktober 2018.

  Redaktionen

  1 kommentarer

  1. Karl-Erik Eriksson 2017-11-27

   Hur fungerar en intresseorganisation som väl Hyresgäsdtföreningen ska vara i en valrörelse. Är det en stödorganisation för s-v-mp? Har Villaägarförbundet en motsvarande organisation, då rimligen till stöd för Alliansen? Om så är, är bådas enggemang förkastliga!

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived