+
Markus Selin. Foto: HGF.
 • Hyresgästföreningen rustar inför valet

  PUBLICERAD 2017-11-24 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-11-24 14:58

  Textstorlek

  Dela med andra

  Hyresgästföreningen rekryterar Markus Selin som valledare. Han ska leda och samordna organisationens arbete inför valet 2018.

  Selin kommer närmast från Alten, ett teknik- och IT-konsultföretag med huvudkontor där han varit marknadschef med ansvar för Norden.

  -Markus Selin har flerårig erfarenhet av både intern och extern kommunikation såväl i rollen som marknadschef som i andra uppdrag. Hans erfarenhet av ledarskapsfrågor och arbete i näringslivet kommer vara en extra tillgång i vårt valarbete, säger Jonas Nygren, förbundschef i Hyresgästföreningen.

  – Jag tycker att bostadsfrågan är den näst viktigaste valfrågan efter jobben och möjligheten till trygghet och tak över huvudet är en nödvändighet för att välfärden ska fungera, säger Markus Selin.

  Uppdraget pågår till oktober 2018.

  Redaktionen

  1 kommentarer

  1. Karl-Erik Eriksson 2017-11-27

   Hur fungerar en intresseorganisation som väl Hyresgäsdtföreningen ska vara i en valrörelse. Är det en stödorganisation för s-v-mp? Har Villaägarförbundet en motsvarande organisation, då rimligen till stöd för Alliansen? Om så är, är bådas enggemang förkastliga!

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Massiv vinstvarning från NCC

  Börs NCC varnar i samband med tisdagens kapitalmarknadsdag för att bolaget kommer göra en miljardförlust i det tredje kvartalet. Varningen kommer efter att den nya vd:n Tomas Carlsson vid en genomlysning av bolaget hittat flera surdegar samt upptäckt att en tredjedel av bolaget är olönsamt.

 • IT-boom satte fart på kontorsmarknaden

  Fastighetsmarknad, Kontor Under de sista åren av IT-boomen när hypen var som störst kröp vakansgraden ner under två procent i de centrala delarna av Stockholm. Nu har vi ett liknande läge i huvudstaden där inte minst IT och den digitala transformationen är en del i kontorskonkurrensen.

 • Gammalt blir nytt och värdefullt

  Fastighetsmarknad, Webb-TV Att omvandla så kallade brownfields, som ofta består av gammal industrimark i centrala lägen, kan vara ett bra sätt att skapa värden där man inte bara kan förnya stadsdelar som är i behov av förnyelse utan även bara miljöer som är uppskattade.

 • ANNONS
 • Willhem köper av SSM för halv miljard

  Bostäder, Transaktioner Willhem förvärvar 176 lägenheter som kommer att byggas i framväxande Täby Park, norr om Stockholm. Säljare är SSM och fastighetsvärdet uppgår till 473 miljoner kronor. 

 • ANNONS
 • Fastighetsbranschen bäst på jämställdhet

  Fastighetsmarknad Fastighetsbranschen toppar listan på jämställda bolag för fjärde året i rad och närmar sig jämställdhet med 36 procent kvinnor i ledningsgrupperna. Det visar Allbrights senaste rapport.

 • Nya borgarråd i Stockholm

  Nyheter Moderaternas Anna König Jerlmyr tar över som finansborgarråd i Stockholms stad, efter fredagens besked om ett blågrönt styre i huvudstaden.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x