+
Foto: Diös
 • Hyr ut till CGI i Gävle

  PUBLICERAD 2017-11-16 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-11-15 16:31

  Textstorlek

  Dela med andra

  Diös hyr ut en kontorslokal i centrala Gävle till internationella IT-jätten CGI som flyttar in på sina nya adress på Drottninggatan 6 den 1 april 2018. På företagets kontor i Gävle arbetar cirka 120 personer enligt ett pressmeddelande från Diös som är i färd med att utveckla lokalerna med en ny planlösning.

  Sedan tidigare är CGI hyresgäst hos Diös i Borlänge, Sundsvall och Luleå.

  – Vi ser ett stort tillskott i att ett erfaret och expansivt företag som CGI flyttar in i våra lokaler på Drottninggatan i centrala Gävle. Fler företag som växer i hjärtat av Gävle bidrar till ökade flöden med fler personer som rör sig i city. Det ligger helt i linje med vår strategi om stadsutveckling, säger Jennie Nyblom, förvaltare i Gävle hos Diös, i en kommentar.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x