+
En av Diös handelsfastigheter i Luleå. Foto: Diös.
 • Handel tas in i Diös lokala förvaltning

  PUBLICERAD 2017-11-29 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-11-28 22:43

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Diös kommer vid årsskiftet att genomföra en organisationsändring som innebär att bolagets affärsområde handel läggs ner och tas in den lokala förvaltning som Diös har på sina tio delmarknader. Man stärker organisationen med tre centrala affärsutvecklare som kommer att fokusera på nya etableringar och större befintliga kunder i bolagets tio prioriterade tillväxtstäder, som det heter i bolagets pressmeddelande.

  Syftet med detta är ”att ta ett tydligare helhetsgrepp över utvecklingen av våra fastigheter i staden och därigenom skapa bättre förutsättningar för lokal stadsutveckling,” skriver Diös i sitt pressmeddelande.

  Fastighetschefen Henrik Lundmark kommenterar och säger att bolagets fokus är att skapa tillväxt i de prioriterade städerna genom att utveckla fastigheter med fler attraktiva mötesplatser, kontor och butiker.

  – Som ett led av det förstärker vi den centrala uthyrarorganisationen och förtydligar förutsättningarna för varje affärschef att utveckla den lokala affären och att driva stadsutveckling i våra städer, säger han.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x