+
Benny Thögersen, vd för Catena. Foto: Catena.
 • Catena återkallar Klockarbäcken-bud

  PUBLICERAD 2017-11-12 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-11-12 17:25

  Textstorlek

  Dela med andra

  Catena har beslutat att inte fullfölja förvärvet av Klockarbäcken Property Investment. Budet som lades den 2 oktober och förlängdes 18 oktober återkallas då samtliga fullföljdsvillkor som ställdes upp för budet inte har uppfyllts. Det framgår av ett pressmeddelande.

  Ursprungligen var budet värt cirka 145 miljoner kronor men dess värde ökade i takt med att Catenas aktie steg. 18 oktober hade man fått accept av 67,8 procent av rösterna i Klockarbäcken men bolaget har inte uppgett hur hög grad av acceptans man fått när man valde att återkalla budet.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x