+
Mattias Nygårds
  • Utvecklar NK med ny chef

    PUBLICERAD 2017-10-27 AV Mattias Fröjd
    UPPDATERAD: 2017-10-27 12:48

    Textstorlek

    Dela med andra

    Hufvudstaden planerar än mer fokus på utveckling av NK och inrättar ny befattning som chef affärsutveckling NK.

    Mattias Nygårds, nuvarande chef för affärsområde NK utses till chef för affärsutveckling NK. Under till att en ersättare hittats utses Bo Wikare, vice vd i Hufvudstaden, till tillförordnad chef för affärsområde NK.

    -Allt större fokus läggs på utvecklings- och framtidsfrågor både i Hufvudstaden och NK. För att skapa mer kraft i detta arbete renodlar vi förvaltnings- respektive utvecklingsverksamheten för NK. Denna förstärkning innebär att vår satsning på utvecklingsprojekt kan ske med ökad intensitet samtidigt som långsiktigheten och den höga kvaliteten i förvaltningen kan bibehållas och utvecklas ytterligare, säger Ivo Stopner, verkställande direktör i Hufvudstaden, i ett pressmeddelande.

    Redaktionen

    Kommentera artikeln

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

    Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived