+
En av fastigheterna på Lindhagensgatan. Foto: AFA.
 • Stor uthyrning för AFA till landstinget

  PUBLICERAD 2017-10-05 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-10-05 09:43

  Textstorlek

  Dela med andra

  AFA Fastigheter har tecknat hyresavtal med Stockholms läns landsting om fyra fastigheter omfattande totalt 33 600 kvadratmeter på Kungsholmen i Stockholm.

  Det var i förra veckan som Tomas Ingemarsson, chef för AFA Fastigheter, och Per Orrestig, fastighetschef på AFA Fastigheter, signerade hyresavtalet som dock är villkorat av landstingsfullmäktiges godkännande senast 10 november.

  Huvuddelen av avtalet, 21 000 kvadratmeter, ingår i ett förlängt tidigare hyresavtal med landstinget (SL:s huvudkontor, Trafikförvaltningen) och resten avser nyuthyrning. Adressen är Lindhagensgatan på västra Kungsholmen.

  – Att kunna attrahera en stabil och långsiktig hyresgäst som landstinget är helt i linje med AFA Fastigheters inriktning som trygg och långsiktig hyresvärd. Historiskt sett är detta vår största uthyrning hittills, säger fastighetschef Per Orrestig.

  Uthyrningen påbörjas i oktober 2019 och gäller därefter tolv år.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x