+
 • Rikshem köper av Helsingborgshem

  PUBLICERAD 2017-10-24 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-10-24 16:30

  Textstorlek

  Dela med andra

  Rikshem förvärvar bostäder av Helsingborgshem till ett värde av 204 miljoner kronor.  Förvärvet omfattar 77 lägenheter och 7 radhus i Ringstorp i Helsingborg.

  Helsingborgshems fastighetsförsäljning på Ringstorp är den andra och avslutande delen i försäljningsprocessen av cirka 650 lägenheter, som initierades av Helsingborgs stad under föregående år. Kapitaltillskottet på 204 miljoner ska användas för att finansiera Helsingborgshems och Helsingborg stads satsningar i bland annat stadens nordöstra stadsdelar.

  – I många av Helsingborgs stadsdelar pågår ett omfattande förnyelsearbete med målet att fler ska hitta en bostad som passar i områden som är trygga och trivsamma för alla. Nu skaffar vi oss det ekonomiska kapital som krävs för att genomföra arbetet, säger Lars Hansson, styrelseordförande i Helsingborgshem, i ett pressmeddelande.

  Navet har agerat rådgivare till Helsingborgshem i affären.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x