+
Amanda Stefansdotter och Johannes Henriksson. Foto: Ramböll
 • Ramböll stärker sitt team

  PUBLICERAD 2017-10-13 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 12:52

  Textstorlek

  Dela med andra

  Ramböll Management Consulting har rekryterat Johannes Henriksson och Amanda Stefansdotter. Amanda kommer från Copenhagen Economics och Johannes kommer tillbaka till Ramböll efter en period hos Sweco.

  – Dessa nyrekryteringar kommer att bidra till att hjälpa beslutsfattare med kvalificerade underlag i viktiga samhällsfrågor, säger Anna Halvarsson, affärsområdeschef på Ramböll Management Consulting.

  De första uppdragen för duon blir att göra en konsekvensanalys för Regeringskansliet och en programutvärdering av europeiska regionalfonden för Tillväxtverket. De kommer även att bistå med kompetens till Rambölls team i Bryssel som jobbar med EU-kommissionen.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x