+
Foto: Dreamstime.
 • Newsec värvar ny kundansvarig

  PUBLICERAD 2017-10-05 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 12:55

  Textstorlek

  Dela med andra

  Newsec har samarbetat med Folksam i 10 år och förvaltar i dag hela deras svenska fastighetsbestånd. Nu anställer bolaget John Forselius som ny kundansvarig i Folksamuppdraget och ersätter därmed Anders Albrektsson som går in i en roll som förvaltningschef i Sverige. John kommer närmast från en egen konsultverksamhet.

  – Jag är övertygad om att John Forselius, med sin erfarenhet av affärsmässig förvaltning av både bostäder och lokaler, i kombination med sitt ledarskap, kommer att bidra till och leda den utvecklingen, säger Lars Johnsson Fastighetsdirektör på Folksam, i ett pressmeddelande.

  John Forselius har lång branscherfarenhet och djup kunskap inom förvaltning med tidigare positioner på AP Fastigheter, Vasakronan och som vd på Dombron, nuvarande Rikshem.

  – John är helt rätt person att vidareutveckla de relationerna samtidigt som vi nu lyfter ytterligare en nivå i och med att Anders kommer att jobba med att utveckla leveransen, både vad gäller befintliga och nya kunder, säger Mattias Johansson, chef Newsecs svenska förvaltningsverksamhet, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived