+
Foto: NewsÖresund/Anna Palmehag.
 • Konsoliderar verksamheten i Öresundsregionen

  PUBLICERAD 2017-10-13 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-10-13 14:19

  Textstorlek

  Dela med andra

  White omstrukturerar de tre kontoren i Köpenhamn, Naestved och Odense  med följd att huvudansvaret kommer att ligga i Malmö.

  Ett bidragande skäl till att samla verksamheten i Malmö, uppger White, är att den utspridda verksamheten inom det danska bolaget White arkitekter A/S inte levererat det ekonomiska resultat som är nödvändigt.
  – Fokus under denna förändringsperiod ligger på att säkerställa leveranserna till våra kunder. Alla våra medarbetare är orienterade i det arbete som nu inletts och vårt mål är att uppdragen fortlöper på bästa möjliga sätt, säger Frans Andersen, administrativ direktör vid den danska verksamheten, i ett pressmeddelande.

  – Danmark är som marknad och som källa till inspiration mycket spännande. Våra övriga kontor, främst Malmö, kommer att erbjuda den danska marknaden hela Whites breda specialistkompetens inom stadsutveckling, boende, landskap, utbildning och vård, kommenterar Monica von Schmalensee, vd för White arkitekter AB samt styrelseordförande i White arkitekter A/S.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x