+
Bild: Prologis.
 • Hyr ut 30 000 kvadrat i Göteborg

  PUBLICERAD 2017-10-04 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-10-04 16:49

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Prologis har tecknat nya hyresavtal i Göteborgsregionen omfattande totalt drygt 30 000 kvadratmeter. Bland annat har ett nytt avtal tecknats med GöteborgsOperan.

  Operan tecknar avtal i logistikparken Prologis Gothenburg Park II för rekvisita, dekor och kulisser. Totalt hyr man knappt 9 000 kvadratmeter.

  I och med uthyrningen till GöteborgsOperan återstår 5 000 kvadratmeter innan parkens två första byggnader om totalt 37 000 kvadrameter är fullt uthyrda.

  För att möta den ökade efterfrågan på lagerlokaler i Göteborgsregionen planeras det även för ytterligare en logistikfastighet i Prologis Gothenburg Park II. Fastigheten kommer att ha en logistikyta på 20 000-25 000 kvadratmeter och planeras att stå färdig för inflyttning senare delen av 2018.

  Utöver det har hyresavtal tecknats med DHL.

  – Vi har höga ambitioner för vår fastighetsportfölj och kommer att leta efter ytterligare möjligheter att öka vår närvaro i Sverige, säger Bram Verhoeven, senior vice president och regionchef, Prologis Benelux/Norden.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x