+
Chalmers i Göteborg. Foto: Akademiska Hus Chalmers. Foto: Akademiska Hus
 • Akademiska Hus säljer till Chalmers

  PUBLICERAD 2017-10-02 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 12:47

  Textstorlek

  Dela med andra

  Akademiska Hus säljer Palmstedtsalen, Teknologgården, CA-huset och angränsande mark på Chalmersplatsen vid Chalmers Campus Johanneberg till Chalmersfastigheter för 65 miljoner kronor. CA-huset utgör Chalmers huvudentré där lärosätets ledning sitter.

  – Chalmersfastigheter har sedan en tid uttryckt en stark önskan om att själva äga entrébyggnaden och de lokaler där ledning och rektor sitter. Det känns viktigt för oss att kunna tillgodose den önskan, säger Birgitta van Dalen, marknadsområdesdirektör på Akademiska Hus, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived