+
Johan Skoglund är vd för JM. Foto: JM.
 • ABG köprekommenderar JM:s aktie

  PUBLICERAD 2017-10-13 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-10-13 16:14

  Textstorlek

  Dela med andra

  Aktiemarknaden har prisat in det negativa sentimentet på bostadsmarknaden i värderingen av JM:s aktie men enligt fondkommissionären ABG Sundal Colliers analytiker är utsikterna för aktien ljusare än vad marknaden menar. I en ny analys höjer ABG aktien från behåll till köp men sänker dock riktkursen från 300 kronor till 280 kronor. På torsdagen stängde JM-aktien på 222,4 kronor enligt Fastighetsnytt Aktieservice.

  ”Vi tror att den rekordhöga värdeförändringen på byggrättsportföljen under 2016 minskar risken för ett större marginalfall under nästkommande tre till fyra år,” skriver ABG i sin analys enligt Nyhetsbyrån Direkt och beskriver oron för ett prisfall på bostadsmarknaden som överdriven.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x