+
Foto: Dreamstime.
 • Wallenstam köper i Göteborg och Uppsala

  PUBLICERAD 2017-09-29 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-09-29 15:04

  Textstorlek

  Dela med andra

  Wallenstam tecknade under tredje kvartalet avtal om köp av del av en kontorsfastighet i Uppsala. Fastigheten, Uppsala Dragarbrunn 20:1, som är belägen i korsningen av Vaksalagatan och Kungsgatan omfattar 3200 kvadratmeter kommersiell yta och förvärvas till ett underliggande fastighetsvärde om 149 miljoner kronor. Säljare är Heimstaden och tillträde sker när avstyckning och pågående ombyggnation är klar.

  Vidare har man tillträtt fastigheten Lorensberg 53:7 vid Avenyn i Göteborg för cirka 62 miljoner kronor. Fastigheten köps efter en genomförd 3D-bildning och omfattar cirka 1 100 kvadratmeter kommersiella ytor som är fullt uthyrda.

  Det framgår av ett pressmeddelande från Wallenstam.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x