+
Foto: Dreamstime.
 • Vill refinansiera med certifikat

  PUBLICERAD 2017-09-27 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-09-27 16:05

  Textstorlek

  Dela med andra

  FastPartner vill ändra villkoren i sina utestående obligationer i syfte att kunna refinansiera delar av sin låneportfölj med certifikat. Det rör sig om lån hos kreditgivare som man som sagt vill kunna refinansiera kortsiktigt på kapitalmarknaden.

  Man har initierat ett skriftligt förfarande där man ber sina obligationsinnehavare rösta för en villkorsändring som innebär att bolaget ”framgent kan ställa ut certifikat under certifikatprogram med kortare löptider än Obligationslånens förfall, förutsatt att övriga förutsättningar enligt Obligationsvillkoren är uppfyllda,” som det heter i ett pressmeddelande.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived