+
 • Varbergs Stenfastigheter växer

  PUBLICERAD 2017-09-05 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:43

  Textstorlek

  Dela med andra

  Varbergs Stenfastigheter gör flera förvärv och växer i Halland. Bolaget köper bostadsfastigheter på flertalet orter i kommunerna Varberg, Falkenberg och Halmstad. Det handlar om totalt 140 lägenheter som köps av Falkenbergs Fastighets AB, med tillträde den 1 september. Tillsammans med en lokal fastighetsägare har under sommaren ytterligare två fastigheter i centrala Varberg förvärvats med ambitionen att i framtiden skapa en ökad bostadsexploatering och den 6 september köps 28 lägenheter till i Falkenbergs kommun.

  – Vi är glada över att kunna genomföra dessa förvärv som väl kompletterar vårt befintliga bestånd och ökar effektiviteten i vår förvaltning. Totalt har vi ca 600 lägenheter i Halland med egen förvaltningspersonal i kommunerna Varberg, Falkenberg och Halmstad, säger vd Anders Gidefjord i ett pressmeddelande.

  Under sommaren 2017 har även affärshuset Hajen 11 med cirka 3 000 kvadratmeter färdigställts. Fastigheten är fullt uthyrd.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Domstolen stoppar Nobelbygget

  Fastighetsmarknad På tisdagen upphävde Mark- och miljödomstolen länsstyrelsens beslut om att anta detaljplanen för Nobel Center på Blasieholmen. “Det är verkligen en positiv nyhet för Stockholm, svenskarna och turismen”, säger Björn Tarras-Wahlberg till Fastighetsnytt. Men Stockholms stad kommer att överklaga beslutet. 

 • Tengbom rekryterar Uppsalachef

  Arkitektur, Rekrytering Tengbom gick nyligen ihop med Uppsalabyrån Werket. Nu rekryteras Niklas Malmfors som kontorschef för det gemensamma Uppsalakontoret. 

 • Etablerar Viktor Rydbergs nya skola i Sundbyberg

  Fastighetsmarknad Skandia Fastigheter etablerar Stiftelsen Viktor Rydbergs nya högstadie-och gymnasieskola i Sundbyberg. Den nya skolverksamheten öppnar hösten 2019 och planeras bli Sundbybergs största skola. 

 • ANNONS
 • Genesta köper Svea Artilleri

  Transaktioner Genesta har ingått avtal med AFA Fastigheter om att förvärva kontorsfastigheterna Svea Artilleri 10 och 11 i Stockholm.

 • ANNONS
 • Investerar 10 miljarder i Norden

  Fastighetsmarknad NREP har startat fonden NREP Nordic Strategies Fund III som ska investera i det icke prioriterade fastighetssegmentet i Norden. Det rör sig om en blandad kompott fastigheter, bland annat studentbostäder, hyresrätter till låg- och medelinkomsttagare, co-living för äldre och moderna logistikfastigheter.

 • Trianon tecknar stort avtal i Entré

  Syd, Uthyrning Trianon har tecknat ett femtonårigt hyresavtal omfattande cirka 4 700 kvadratmeter på Entré i Malmö. Ny hyresgäst är en icke-namngiven aktör som fyller lokalerna med bland annat glowgolf, boulebar, Laserdome och en större restaurang. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x