+
Illustration: Petter Furå.
 • Trianons ordförande stuvar om

  PUBLICERAD 2017-09-12 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-09-12 22:22

  Textstorlek

  Dela med andra

  Mats Cederholm, styrelseordförande i Trianon, stuvade på tisdagen om i sitt innehav i bolaget och flyttade 750 000 B-aktier från sitt bolag Cedalma till sin privata portfölj. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

  Innan transaktionen var Cedalma Trianons fjärde störste ägare sett till röster men är nu enligt ägartjänsten Holdings på 5:e plats i ägarlistan röstmässigt. Mats Cederholms samlade innehav har dock inte minskat och sammanlagt är han alltjämt bolagets fjärde störste ägare, enligt Holdings.

  Sverrir Thór

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x