+
Helsinki.
 • TH Real Estate öppnar kontor i Helsingfors

  PUBLICERAD 2017-09-25 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-09-25 13:32

  Textstorlek

  Dela med andra

  TH Real Estate öppnar ett nytt kontor i Helsingfors anställer samtidigt Katja Holmström som Senior Portfolio Manager med ansvar för Finland.

  I februari 2017 förvärvade TH Real Estate 50 procent av Kamppi Köpcentrum, av Nordic Retail Fund via Barings Real Estate Advisers (BREA). Investeringen gjordes genom European Cities Fund, TH Real Estates pan-europeiska investeringsplattform som lanserades 2016. Som ett led i expansionen i Norden och den ökade närvaron i Finland öppnar nu TH Real Estate ett kontor i Helsingfors. Katja Holmström kommer närmast från en roll som Head of Leasing på fastighetsbolaget Sponda. Hon har tidigare varit Associate Director på Cornerstone Real Estate Advisers och Sales Manager på NCC Property Development.

  -Kamppis utmärkta läge, butiksmix och goda möjligheter till fortsatt utveckling gjorde att vi valde att skala upp vår position i Finland under våren. När vi nu etablerar ett kontor i Helsingfors och välkomnar Katja Holmström som Senior Portfolio Manager tar vi ännu ett viktigt steg in på den finska marknaden, samtidigt som vi ytterligare befäster vår närvaro i Norden, kommenterar Johan Åström, TH Real Estates Head of Investment i Norden, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived