+
Riverside-hotellet i centrala Sundsvall. Illustration: Diös
 • Stordalen bygger hotell i Sundsvall

  PUBLICERAD 2017-09-19 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:48

  Textstorlek

  Dela med andra

  Nu har Diös och Nordic Choice Hotels tecknat avtal om att starta bygget av Riverside-hotell i Sundsvall vid årsskiftet 2018/2019. Ansvariga arkitekter är Krook & Tjäder, som tidigare ritat ett flertal hotell åt Nordic Choice Hotels.

  – Jag älskar att starta upp nya projekt och när vi fick möjligheten att delta i omvandlingen av detta område till ett nytt spännande och pulserande nav på Norrmalm i Sundsvall så var jag inte svårflörtad, säger Nordic Choice Hotels ägare och styrelseordförande Petter Stordalen, i ett pressmeddelande.

  – Det är glädjande att Diös och Nordic Choice Hotels tror på Sundsvall och vill satsa här. I takt med att Sundsvall växer och får fler invånare, växer även besöksnäringen i kommunen. För vår del har det varit viktigt att den förtätning som sker i centrala Sundsvall bidrar till att skapa mer liv och rörelse i centrum. Det hoppas vi att det här hotellet kan vara med och bidra till, säger Peder Björk, kommunstyrelsen ordförande i Sundsvall.

  Newsec har varit rådgivare till Diös i affären.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived