+
Från Prime Livings börsnotering. Jan Severa i mitten och Ola Wengberg till höger. Foto: Stockholmsbörsen
 • Severa ersätter Sundbom i Prime Living

  PUBLICERAD 2017-09-06 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-09-06 16:58

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det blir styrelseordföranden Jan Severa som kliver in och tar över vd-rollen i Prime Living efter Ingvor Sundbom som nyligen meddelade sin avgång. Därmed entledigas Sundbom från sin tjänst istället för att sitta kvar ut uppsägningsperioden.

  Vidare kommer Ola Wengberg, som är styrelseledamot i bolaget, att bli vice vd. Severa lämnar posten som styrelseordförande och då man inte kan sitta på både den stolen och vd-posten men sitter kvar som ordinarie ledamot. Severa och Wengberg är Prime Livings grundare och huvudägare.

  Erik Ranje som skulle ha tillträtt som finanschef den 5 oktober kommer inte att ansluta till Prime Living utan den tjänsten kommer Ola Wengberg och ekonomichefen Christina Aspefalk att dela på.

  Enligt ett pressmeddelande tar Jan Severa och Ola Wengberg de operativa rollerna på ett år för att under den tiden arbeta aktivt med att stärka organisationen och tillsätta en ny vd. Man arbetar fortfarande för att ta bolaget till börsens huvudlista.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x