+
 • Scheiwiller Svensson expanderar

  PUBLICERAD 2017-09-05 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2018-01-04 13:30

  Textstorlek

  Dela med andra

  Scheiwiller Svensson inleder höstterminen med att anställa sex arkitekter och en kommunikationsstrateg. De ska vässa projektlagen och säkerställa att processerna löper kraftfullt i tider av expansion.

  – Varje projekt skapar en ny och unik situation för kontoret. Därför handlar det om att bygga lag som kan möta upp kraven på kunskap och kvalitet i varje enskilt fall, säger vd Ari Leinonen, i ett pressmeddelande.

  De nya medarbetarna är:

  Ellinor de Val närmast från Tengbom och Vera Arkitekter.

  Filipe Pimentel från Arkitema efter en lång karriär utomlands.

  Gustaf Wirén som återvänder till Scheiwiller Svensson efter en tid på Tengbom där han bland annat jobbat med ombyggnaden av Nacka Sjukhus.

  Jarlath Cantwell återvänder också till Scheiwiller Svensson efter en tid på OOAK architects.

  Samuel Machado Soria kommer närmast från Sjödin Arkitektur och Lemon Studio Architecture i Spanien.

  Paulina Aydin är praktikant som går tredje året på Arkitekturskolan på KTH.

  Malin Gottfarb är den senaste som anslutit sig till styrkan på kontoret. Hon är kommunikationskonsult med fokus på digitalt innehåll och har tidigare haft uppdrag på bland annat Atrium Ljungberg och TL Bygg där hon tagit fram strategier och producerat innehåll för digitala kanaler.

  – Malin besitter precis den kompetens vi behöver, säger Simon Scheiwiller, marknadsansvarig på Scheiwiller Svensson. Hennes uppdrag är att tillsammans med mig ta fram strategier och handlingsplaner för hur vi ska stärka vårt varumärke och få en tydlig närvaro i sociala kanaler.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x