+
Cattis Carlén. Foto: Riksbyggen.
 • Bostadspolitisk expert till Riksbyggen

  PUBLICERAD 2017-09-11 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-09-11 09:33

  Textstorlek

  Dela med andra

  Sedan den 1 september är Cattis Carlén bostadspolitisk expert på Riksbyggen.

  Cattis Carlén har arbetat på Riksbyggen sedan 2013 då hon anställdes som projektledare för att driva Bopinion. 2015 började hon arbeta som konceptutvecklare med fokus på unga och som markstrateg på Riksbyggens affärsområde Bostad.

  I rollen som bostadspolitisk expert kommer Cattis Carlén fokusera på ett antal frågor som Riksbyggen har valt att koncentrera sig på framöver.

  – Det gäller bland annat bostadsfrågor kopplade till äldre och för unga. Riksbyggen vill också integrera hållbarhetsperspektivet mycket tydligare i det bostadspolitiska arbetet, kommenterar Cattis Carlén, i ett pressmeddelande.

  Cattis Carlén är samhällsplanerare och kulturgeograf och har tidigare arbetat med utredningar på Boverket, Statskontoret och Länsstyrelsen i Stockholm.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • En betraktelse från en annan vinkel

  Replik Det ligger i sakens natur att den som låter utföra och/eller finansiera ett byggprojekt sällan helt och hållet vill släppa möjligheten till insyn, påverkan och kontroll av projektet. I sådana samarbeten är det enligt vår uppfattning snarare en fråga om hitta andra sätt att definiera arkitektens roll och uppdrag i avtalet.

 • Elmsäter-Svärd: Rejält tapp trots bostadsbrist

  Bostäder Högkonjunkturen i byggbranschen går mot sitt slut och nyproduktionen av bostäder väntas rasa redan i år. ”Det här slår hårt mot svensk ekonomi. Frågan är vad regeringen tänker göra?”, säger Catharina Elmsäter-Svärd, vd på Sveriges Byggindustrier.

 • Eva Nygren till Stockholms Stadshus

  Rekrytering Eva Nygren blir ny fastighetsstrateg på Stockholms Stadshus AB och avgår därmed som vd för Stockholmshem. Annette Sand föreslås som ny vd för Stockholmshem. 

 • ANNONS
 • Martin Arkad lämnar Järntorget

  Uncategorized Efter sju år som vd på Järntorget lämnar Martin Arkad företaget efter ett gemensamt beslut med styrelsen. Bolagets CFO Anders Hellberg är utsedd till ställföreträdande vd och kliver nu in i rollen med omedelbar verkan. 

 • ANNONS
 • Ny centrumchef för Triangeln

  Handel, Rekrytering, Syd Vasakronan rekryterar Robert Felczak som ny centrumchef för Triangeln i Malmö. Robert kommer närmast från Steen & Strøm.

 • Atrium Ljungberg omorganiserar

  Rekrytering Atrium Ljungberg förändrar sin uthyrnings- och etableringsorganisation. Därmed skapas två nya roller där Charlotta Gustafsson blir etableringschef och Petter Klingofström blir Senior Leasing Advisor. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x