+
Erik Paulsson. Foto: Hansan.
 • Erik Paulsson lämnar styrelseuppdrag

  PUBLICERAD 2017-09-24 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-09-25 06:13

  Textstorlek

  Dela med andra

  Erik Paulsson har beslutat att i samband med respektive bolags årsstämmor till våren lämna sina uppdrag som styrelseordförande i Wihlborgs och Fabege samt att lämna styrelsen för Catena där han är ordinarie ledamot. Det bekräftar bolagen i pressmeddelanden under helgen sedan Dagens industri på fredagen avslöjat att Paulsson skulle lämna.

  Paulsson som fyller 76 år sista januari är huvudägare i samtliga tre bolag och har dessutom betydande innehav i Diös, Platzer och Brinova som alla räknas till den så kallade Paulsson-sfären. Hans förmögenhet uppskattades av Veckans affärer till 9 miljarder kronor i december 2017.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived