+
 • Pandox valberedning utsedd

  PUBLICERAD 2017-09-03 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-09-03 23:26

  Textstorlek

  Dela med andra

  Pandox har som första börsnoterade fastighetsbolag offentliggjort sin valberedning för årsstämman 2018 och enligt beslut på årets stämma ska den bestå av representanter för de fyra största aktieägarna per den sista juli 2017.

  Valberedningen består av Anders Ryssdal som är ordförande och representerar Eiendomsspar Sverige AS, Jakob Iqbal som representerar Helene Sundt AB och Christian Sundt AB, Lars-Åke Bokenberger som representerar AMF och Marianne Flink som representerar Swedbank Robur Fonder samt bolagets styrelseordförande och huvudägare Christian Ringnes.

  Det framgår av ett pressmeddelande.

  Sverrir Thór

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x