+
Michael Moschewitz, vd för Genova. Foto: Genova Property Group.
 • Moschewitz ny vd för Genova

  PUBLICERAD 2017-09-14 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-09-14 09:16

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Michael Moschewitz har utsetts till ny vd i Genova Property Group. Han efterträder nuvarande vd och bolagets medgrundare Andreas Eneskjöld.

  Moschewitz har varit verksam i Genova som finanschef sedan 2014 och sedan juni 2017 som vice vd. Han har tidigare arbetat som bland finanschef på Oscar Properties och som Head of Debt Advisory och partner på Catella Corporate Finance.

  Andreas Eneskjöld kommer kvarstå i lednings­gruppen i en operativ roll samt som styrelseledamot i Genova.

  – Genova har haft en fantastisk utveckling sedan Micael Bile och jag tillsammans grundade bolaget 2006 och har nu nått en storlek, struktur och substans där det är dags för Genova att gå in i nästa fas. Jag tycker därför att det är dags för en ny kraft att som vd leda den fortsatta utvecklingen av Genova, samtidigt som jag får möjlighet att på heltid fokusera på nya affärer, nya samarbeten och nya idéer vilket ligger mig närmast om hjärtat, kommenterar Andreas Eneskjöld, i ett pressmeddelande.

  Michael Moschewitz tillträder tjänsten som vd den 1 oktober.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived