+
Scala är en del av kvarteret Metropol. Bild: Midroc
 • Midroc hyr ut i Helsingborg

  PUBLICERAD 2017-09-11 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-09-11 08:29

  Textstorlek

  Dela med andra

  Midroc har hyrt ut 1900 kvadratmeter i sin fastighet Scala på Söder i Helsingborg. Man har tecknat avtal med medicinteknikföretaget Boston Scientific Nordic som hyr en lokal om 955 kvadratmeter med inflyttning i mars 2018 och Åklagarmyndigheten som flyttar in i 926 kvadratmeter så fort lokalerna är färdigbyggda.

  Scala är under uppförande och beräknas vara klar för inflyttning i december 2017. Fastigheten omfattar kontorslokaler om cirka 4 000 kvadratmeter samt 650 kvadratmeter butiksyta och 78 lägenheter och är den del av kvarteret Metropol som Midroc nu uppför.

  Det framgår av ett pressmeddelande.

  Sverrir Thór

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived