+
Mathias Lantz, ny förvaltningschef på Stockholms studentbostäder, kommer närmast från Uppsalahem. Foto:
 • Mathias Lantz ny förvaltningschef

  PUBLICERAD 2017-09-08 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:49

  Textstorlek

  Dela med andra

  Mathias Lantz har tillträtt tjänsten som ny förvaltningschef på Stockholms studentbostäder. Han kommer närmast från Uppsalahem där han jobbat i drygt nio år, som ansvarig för kommersiell uthyrning och fastighetschef.

  – Jag ser fram emot att vara en del i arbetet med att driva ambitiösa planer för att utveckla fastigheterna och skapa bättre förutsättningar för att möta våra kunders förväntningar, säger han i ett pressmeddelande.

  Stockholms studentbostäder har som målsättning att bygga 2 000 nya bostäder med en takt på 200–300 per år. Närmast står invigningen av 122 nya studentbostäder i området Strix, Solna, i slutet av september. I nästa etapp beräknas ytterligare 126 studentbostäder bli klara för inflyttning i början av 2018. Lappkärrsberget i Stockholm beräknas få cirka 800 nya studentbostäder med byggstart under 2018.

  – Jag är väldigt glad att Mathias nu har börjat hos oss. Hans långa erfarenhet av förvaltning av studentbostäder tillsammans med hans unika driv kommer att bli viktigt för oss i utvecklingen av företaget och vårt erbjudande till våra hyresgäster, säger Ingrid Gyllfors, vd på Stockholms studentbostäder.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x