+
Mattias Pegestam, Maria Jonsson, Johanna Larsen, Isabelle Gyllengahm och Erika Jonsson bemannar Link arkitekturs nya kontor i Skellefteå.
 • Link öppnar i Skellefteå

  PUBLICERAD 2017-09-11 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-09-11 08:44

  Textstorlek

  Dela med andra

  Link arkitektur ökar närvaron i norra Sverige och öppnar kontor i Skellefteå som inledningsvis bemannas av fem personer.

  Inledningsvis bemannas kontoret av två arkitekter, två byggingenjörer samt en inredningsarkitekt. Kontoret ligger på Nygatan i centrala Skellefteå och kommer att verka lokalt men också i nära samarbete med Link arkitekturs kontor i Umeå.

  – Skellefteå är en intressant kommun som är inne i en expansiv fas och vi ser stor potential här. Vi arbetar redan i området via ett ramavtal med Skellefteå kommun där vi har ett antal pågående skol- och förskoleprojekt. I och med vårt nya kontor kan vi nu erbjuda lokal närvaro och större närhet till våra Skellefteåkunder, säger Torbjörn Windseth, avdelningschef på Link arkitektur i Umeå och Skellefteå.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived