+
Illustration: Petter Furå.
 • Huvudägare ökar stort i Besqab

  PUBLICERAD 2017-09-13 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-09-13 23:32

  Textstorlek

  Dela med andra

  Familjen Nordströms ägarbolag, Skirner AB, köpte på onsdagen 221 325 aktier i Besqab där man är huvudägare och innehar ordförandeskapet i styrelsen genom Olle Nordström. Av Finansinspektionens insynsregister framgår att man köpte aktierna till kursen 134 kronor per aktie vilket innebär att man investerat 29,7 miljoner kronor i Besqab.

  Aktieposten motsvarar 1,43 procent av kapital och röster i bostadsutvecklingsbolaget och efter transaktionen äger familjen Nordström 35,5 procent av kapitalet i Besqab, enligt ägartjänsten Holdings.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x