+
HSB:s byggnation. Foto: HSB
 • HSB köper mark i Ursvik

  PUBLICERAD 2017-09-01 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:45
   
  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  HSB Bostad köper en fastighet i Ursvik genom bolagsförvärv av Bonava och uppför bostadsrättsföreningen Atomen. Två hus byggs i ett högt läge nära Ingelbäckens naturreservat med motionsslingor och skidspår. Föreningen får 63 bostadsrättslägenheter, bland annat ett antal exklusiva terrasslägenheter i söderläge.

  – Ursvik är ett attraktivt område för våra medlemmar. Med närhet till kollektivtrafik och social och kommersiell service såväl som till rekreationsområden blir det här ett bra boende för flera olika målgrupper, säger Stig Ahlén, affärsutvecklingschef på HSB Bostad, i ett pressmeddelande.

  Det är promenadavstånd till kommande Ursviks torg som får ett brett utbud av butiker och service, samt en tvärbanestation och tunnelbanestationerna Hallonbergen och Rissne. Säljstarten beräknas ske under andra kvartalet nästa år och inflyttning maj 2020 till oktober 2020.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x