+
 • Hemfosas valberedning klar

  PUBLICERAD 2017-09-18 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-09-18 14:53

  Textstorlek

  Dela med andra

  Valberedningen inför Hemfosas årsstämma som går av stapeln 18 april 2018 har utsetts och i enlighet med beslut från 2017 års stämma består den av representanter för de fyra röstmässigt största aktieägarna samt styrelsens ordförande.

  I valberedningen ingår Thomas Ehlin som representerar Fjärde AP-fonden, Eva Gottfridsdotter-Nilsson som representerar Länsförsäkringar Fondförvaltning, Gunnar Balsvik som representerar Kåpan Pensioner, Lennart Francke som representerar Swedbank Robur Fonder och Hemfosas styrelseordförande Bengt Kjell.

  Det framgår av ett pressmeddelande.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x